Yrityksen hyvämainen tarina kaipaa jatkoa

Kehon fyysinen toimintakyky on aina ollut mielestäni valtavan kiinnostavaa. Liikeratojen kiehtovuus ja kehon toiminta monimutkaisena kokonaisuutena innostivat aikoinaan opiskelemaan alaa ja hankkimaan sen ympärille ammatin. Olen hoitanut mitä erilaisimpia potilaita ja heidän fyysistä toimintakykyään yli kolmekymmentä vuotta, eikä alan kiehtovuus ole edelleenkään kadonnut. Jatkuva oppiminen on tuonut uutta tietoa ja kehittänyt ymmärrystä. Se on tarkoittanut asiakkailleni entistä monipuolisempaa palvelua.

Nyt on kuitenkin tullut aika etsiä yritystoiminnalle jatkaja. Eläköitymisen kynnyksellä olen pohtinut, mitä oikeastaan myyn, kun puhutaan vuosikymmenten elämäntyöstä. Olen asettunut tarkastelemaan kokonaisuutta ulkopuolisen silmin, niin objektiivisesti kuin ylipäätään on mahdollista. Sen lisäksi että kaupan on puhelinnumero, josta ihmiset ovat vuosikymmenten ajan tottuneet saamaan hyvää palvelua, myytävänä on paljon muutakin:

Vakaata toimeentuloa

Hoitolaitos on tarjonnut minulle ja perheelleni vakaan toimeentulon ja vakiintuneen asiakaskunnan. Yrityksen nimi on lähikunnissa tuttu ja hyvämaineinen. Olen tehnyt yhteistyötä niin Kelan kuin Porin Perusturvan kanssa vuosien ajan ja vakiinnuttanut yrityksen aseman satakuntalaisten terveyden edistäjänä. Yritystoiminnan jatkaminen on helppoa hyvien suhteiden, luotettavan maineen ja asiakaskunnan laajan variaation avulla. Olemassa oleva asiakasrekisteri siirtyy yrityskaupan mukana ja kirjanpitäjän palvelutkin ovat tarvittaessa valmiina (luvannut jatkaa uuden yrittäjän kanssa).

Kasvupotentiaalia

Yritys on toimiva ja velaton, mutta sillä on vielä runsaasti kasvupotentiaalia. Valmiit asiakassuhteet ylläpitämällä uusi yrittäjä saa helposti vakaan tulonlähteen, jota hän voi omien resurssiensa ja halunsa mukaan lähteä kehittämään.

Kehittyminen on mahdollista joko yksin tai verkostoituen muiden yritysten tai terveydenhuollon kanssa. Toiminnan laajentaminen personal trainer –palveluilla, tuotemyynnillä, erilaisilla kuntoutusryhmillä (selkä, sydän, reuma, niska/hartia, elämäntapa) tai esimerkiksi lasten fysioterapiapalveluilla on luonteva jatke yrityksen nykyiselle toiminnalle. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat uudelle innokkaalle ja aktiiviselle yrittäjälle.

Vapautta itsenäiseen työhön

Yrittäjänä olemisen kiistattomia vahvuuksia on vapaus päättää työajoista, työmäärästä ja lomista täysin itsenäisesti. Itsenäisyys ulottuu myös päivittäiseen työhön, sen tekemisen tapoihin ja palvelujen tarjontaan.

Valmiit viihtyisät ja toimivat puitteet

Hoitolaitos sijaitsee Ulvilassa, vanhan nahkatehtaan tunnelmallisessa tehdasmiljöössä, jossa uusi yrittäjä voi jatkaa. Vanhan tehtaan tilat tarjoavat avaruutta ja ilmavuutta tinkimättä toimivuudesta. Nykyiset hoitolatilat ovat helposti muokattavissa juuri uuden yrittäjän tarpeisiin sopiviksi. Sijainti on erinomainen, sillä saapuminen on helppoa suunnasta riippumatta. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja esteettömyys on huomioitu hyvin.

Kauppaan kuuluu myös ehjä, monipuolinen kalusto, joten uuden yrittäjän ei tarvitse kuin kääriä hihat ja aloittaa toiminta.

Tukea yrittäjyyteen

Yrittäjänä minulle tärkeintä ovat asiakkaat ja heidän tarvitsemiensa palvelujen katkeamattomuus. Uuden yrittäjän niin halutessa, olen tukena ja mentorina yrittämisen alkutaipaleella. Katson että monivuotiset asiakassuhteet velvoittavat huolehtimaan siitä, että yrittäjyyden siirtyminen uusiin käsiin on sekä asiakkaille että uudelle toimijalle mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa. Olen käytettävissä niin neuvonantajana kuin apuna itse työssä yhdessä sovitulla tavalla.

Myös tahot kuten Satakunnan yrittäjät tarjoavat tukeaan yritystoiminnan aloittamisessa sekä yrityskaupoissa. Uudella yrittäjällä on siis olemassa turvaverkko hyödynnettävänään sekä yrityksen perustaja tukijanaan. Kauppaan kuuluvat luonnollisesti myös verkkosivujen domainit ja tarvittaessa omistajuuden vaihdokseen liittyvää viestintäapua.

Oletko kiinnostunut Fysioterapiayrityksestä Ulvilassa? Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron sinulle lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s